Bryllup Las Vegas Style

Oprettet d. under Trends & Tendenser

Bryllup Las Vegas Style

Den blå og lilla røg skydes ud i rummet og bølger henover hovederne på vidnerne, som straks begynder at hoste om kap. Højttalerne sættes i gang i skingre toner. Vidnerne vender og drejer sig, for ingen ved, hvad her foregår udover, at de er vidner til en velsignelse af et ægteskab.
Pludselig går døren op bag i rummet, og en pink Cadillac fræser ind med så skinger en tuden i hornet, at ethvert sæt ørepropper ville være kommet på overarbejde.

Bilen indhylles i røgen, der efterhånden sender flere og flere af vidnerne i hostekramper, og ud ad bilen springer ikke kun én, men to gange Elvis. Efter en masse hujen, skrigen og hysteri blandt vidnerne, kaster de to (ikke forfærdelig vellignende) gange Elvis sig op på scenen og starter på en øredøvende version af ”That´s allright Mamma”.
Vi er ikke helt sikre på, at det stakkels par, der har bestilt vielsen, er helt sikre på, hvad de er gået ind til, for med noget usikre skridt kravler de ud af den pink Cadillac, og forsigtigt nærmer sig scenen, hvor de to gange Elvis giver den gas foran de mere og mere højrøstede vidner.

Hvert år bliver der afholdt 120.000 bryllupper i Las Vegas, og det gør byen til verdens største indenfor industrien. For en industri, det er det! Man spekulerer i bryllupper, og der er ikke den ting, der ikke kan lade sig gøre, bare du har penge. Viva Las Vegas er bare ét af de mange kapeller i byen som tilbyder flere former for vielser, hvor show-delen er i højsædet. Her er en diner, hvor du i bedste Grease-stil kan skåle i milkshake efter vielsen eller du kan blive viet udendørs omgivet af plastic-blomster. Hver vielse tager højest 30 minutter, for så er det de næstes tur. Imens det ene par vies, står det næste par klar i kulissen, og i baggrunden af det hele står web-kameraet og sender alle vielserne live ud i verden.

Er drømmen at blive gift i en fart, har et andet kapel i Syndens By en hurtigere løsning. Et Drive-Thru-bryllup kan hurtigt klares igennem vinduet, og du behøver hverken bestille tid eller stige ud af din bil imens, og når vielsen er overstået efter et par minutter kan du køre videre.

Der er (skal vi sige desværre) også de mere smagfulde vielser i Las Vegas, men stadig meget amerikansk. 702Wedding har en nydelig tagterrasse med en pavillon, hvor selve vielsen foregår, og hvor gæster og brudepar kan nyde synet af palmer og en oplyst parkeringsplads nedenfor.
Uanset hvilken version du vælger i The Wedding Capitol of the World, kan du roligt regne med at det er i neon-lysenes skær og med øredøvende musik blandet med de elektroniske lyde af spillemaskiner i baggrunden. 

Welcome to fabulous Las Vegas!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar