Konfirmation

Konfirmationskjoler 2022 ankommer til Kennedys i efteråret 2021, og vi glæder os helt vildt meget til at vise dig alt det nye, der er på vej.
De smukkeste konfirmationskjoler i blonde, satin, crepe & chiffon er på vej til Kennedys - og her kommer alt, hvad du skal bruge til din store dag!
Vi har lavet aftaler med nogle af verdens bedste leverandører indenfor konfirmationskjoler, og som altid går vi meget op i kvalitet og design.

Når du skal konfirmeres, er det helt utrolig vigtigt, at du føler dig super godt tilpas i den konfirmationskjole, du vælger. Du skal kunne slappe af i den, du skal kunne bevæge dig i den, og vigtigst af alt, skal du føle dig super smuk! Alles øjne vil hvile på dig, som jo er dagens midtpunkt. Alle taler vil være til dig, alle sange vil være til dig og der bliver taget rigtig mange billeder af dig. Og de billeder skal du også være rigtig glad for om mange år. Og når du har en konfirmationskjole på, som du ved, klæder dig, kommer din naturlige skønhed virkelig frem og du vil stråle som solen.

Ligesom når man prøver brudekjoler og gallakjoler hos Kennedys, vil du kunne få al den vejledning, du behøver, når du prøver konfirmationskjoler, da her altid vil være en min. én skrædder og masser af stylister tilstede til at guide dig igennem junglen af kjoler og tilbehør. Du kan derfor være sikker på at få det helt rigtige look på din store dag.

Vi vil naturligvis også bestille en masse fine jakker, smukke sjaler og det mest elegante hårpynt med perler og krystaller (både i guld og i sølv) til konfirmanden, og vi glæder os helt vildt til at vise dig alt det smukke til konfirmanden, som gerne vil være trendy, elegant og helt utrolig smuk.

 

Bliv med-indkøber og/eller model for Kennedys Konfirmation

Har du lyst til at sætte dit præg på, hvilke konfirmationskjoler og tilbehør til konfirmanden, Kennedys skal have i sortimentet, så skriv en mail til os. 
Eneste krav er, at du skal konfirmeres i 2022 eller 2023.
Vi viser dig en masse smukke konfirmationskjoler, hvor vi kan stå inde for kvaliteten og designet, og så vælger du ud hvilke modeller, vi skal købe hjem til forretningen.

Har du lyst til at blive en del af Model Team Kennedys, så send os også gerne en mail.
Model Team Kennedys er en stor flok af søde piger i alle aldre, som elsker at prøve kjoler (brud, galla, konformation) og vise dem frem på catwalken, LIVE på facebook og få taget billeder og små videoer. Vi har det altid så sjovt og hyggeligt sammen, og vi håber, du har lyst til at være med i "familien"