Konfirmation

Danmarkspremiere på konfirmationskjolerne 2024 

Prøv kjolerne 2024 før alle andre!
Vil du være blandt de første til at se og prøve de spritnye Konfirmationskjoler 2024 fra Real Silk, skal du booke en tid lørdag d. 23/9 eller søndag d. 24/9, hvor vi har Sneak Peek på alle de nyeste styles.

Konfirmationskjolerne 2024 er hos Kennedys fra uge 42.
D. 18. og 19. oktober er der Konfi-dage hos Kennedys, hvor HELE kollektionen af konfirmationskjolerne fra Real Silk 2024 er hos Kennedys (og kun disse to dage). 
Vil du gerne være blandt de første til at se og evt. prøve de nyeste kjoler 2024, kan du hente dine gratis billetter på Billetto. (Du skal have en billet for at komme ind.)
Kjolerne er så nye, at Real Silk endnu ikke er skudt billeder af dem.

Ligesom når man prøver brudekjoler og gallakjoler hos Kennedys, vil du kunne få al den vejledning, du behøver, når du prøver konfirmationskjoler. Her vil altid være min. én skrædder og masser af stylister tilstede til at guide dig igennem junglen af kjoler og tilbehør. Du kan derfor være sikker på at få det helt rigtige look på din store dag.

Du skal booke tid på forhånd!


Med konfirmationskjolerne fra Real Silk er det muligt at “designe” sin kjole selv, ved “Mix & Match” i deres skørter og toppe for en lille merpris. Konfirmationskjolerne kan også bestilles kortere eller længere, hvis det ønskes. Vil du gerne gøre brug af denne service, skal kjolen bestilles inden jul.

Når du skal konfirmeres, er det helt utrolig vigtigt, at du føler dig super godt tilpas i den konfirmationskjole, du vælger. Du skal kunne slappe af i den, du skal kunne bevæge dig i konfirmationskjolen, og vigtigst af alt, skal du føle dig super smuk i din konfirmationskjole eller buksedragt! 

Alles øjne vil hvile på dig, som jo er dagens midtpunkt. Alle taler vil være til dig, alle sange vil være til dig og der bliver taget rigtig mange billeder af dig. Og de billeder skal du også være rigtig glad for om mange år. Og når du har en konfirmationskjole på, som du ved, klæder dig, kommer din naturlige skønhed virkelig frem, og du vil stråle som solen.

Når du prøver konfirmationskjoler og buksedragter til konfirmanden hos Kennedys, skal du bestille en tid, og så vil her stå en designer, stylist eller skrædder klar til at hjælpe dig med at finde din drøm af en konfirmationskjole eller buksedragt til konfirmanden.

Det er meget sjældent, at en kjole sidder perfekt fra starten af (og det uanset om det er en konfirmationskjole, en brudekjole eller en gallakjole), og der er oftest brug for en skrædders kærlige hånd til den sidste finish. 
Her henviser vi til skræddere, som står klar til at hjælpe, hvis der er behov for det.