Konfirmation

Konfirmationsafdelingen hos Kennedys byder på de smukkeste konfirmationskjoler

Ligesom når man prøver brudekjoler og gallakjoler hos Kennedys, vil du kunne få al den vejledning, du behøver, når du prøver konfirmationskjoler. Her vil altid være min. én skrædder og masser af stylister tilstede til at guide dig igennem junglen af kjoler og tilbehør. Du kan derfor være sikker på at få det helt rigtige look på din store dag.

Du skal booke tid på forhånd - Book tid online her

 


Med konfirmationskjolerne fra Real Silk er det muligt at “designe” sin kjole selv, ved “Mix & Match” i deres skørter og toppe for en lille merpris. Konfirmationskjolerne kan også bestilles kortere eller længere, hvis det ønskes.

Når du skal konfirmeres, er det helt utrolig vigtigt, at du føler dig super godt tilpas i den konfirmationskjole, du vælger. Du skal kunne slappe af i den, du skal kunne bevæge dig i konfirmationskjolen, og vigtigst af alt, skal du føle dig super smuk i din konfirmationskjole eller buksedragt! 

Alles øjne vil hvile på dig, som jo er dagens midtpunkt. Alle taler vil være til dig, alle sange vil være til dig og der bliver taget rigtig mange billeder af dig. Og de billeder skal du også være rigtig glad for om mange år. Og når du har en konfirmationskjole på, som du ved, klæder dig, kommer din naturlige skønhed virkelig frem, og du vil stråle som solen.

Når du prøver konfirmationskjoler og buksedragter til konfirmanden hos Kennedys, skal du bestille en tid, og så vil her stå en designer, stylist eller skrædder klar til at hjælpe dig med at finde din drøm af en konfirmationskjole eller buksedragt til konfirmanden.