Konfirmation

VIP-oplevelsen får du altid hos Kennedys.
Hos Kennedys får du al den vejledning, du behøver, når du prøver konfirmationskjoler. Du vil få en personlig stylist til at guide dig igennem junglen af konfirmationskjoler og tilbehør. Du kan derfor være sikker på at få det helt rigtige look på din store dag. 

Vi har et par hundrede konfirmationskjoler i forretningen og udover dem, har vi også et stort lager fyldt op. Så selvom din yndlingskonfirmationskjole ikke hænger i din størrelse på 1. sal, så kan det være, vi har den alligevel (spørg din stylist).

Du skal booke tid på forhånd!

FAQ for konfirmander finder du lige her.


 

Når du skal konfirmeres, er det helt utrolig vigtigt, at du føler dig super godt tilpas i den konfirmationskjole, du vælger. Du skal kunne slappe af i den, du skal kunne bevæge dig i konfirmationskjolen, og vigtigst af alt, skal du føle dig super smuk i din konfirmationskjole eller buksedragt! 

Alles øjne vil hvile på dig, som jo er dagens midtpunkt. Alle taler vil være til dig, alle sange vil være til dig og der bliver taget rigtig mange billeder af dig. Og de billeder skal du også være rigtig glad for om mange år. Og når du har en konfirmationskjole på, som du ved, klæder dig, kommer din naturlige skønhed virkelig frem, og du vil stråle som solen.

Når du prøver konfirmationskjoler og buksedragter til konfirmanden hos Kennedys, skal du bestille en tid, og så vil her stå en designer, stylist eller skrædder klar til at hjælpe dig med at finde din drøm af en konfirmationskjole eller buksedragt til konfirmanden.

Det er meget sjældent, at en kjole sidder perfekt fra starten af (og det uanset om det er en konfirmationskjole eller en brudekjole), og der er oftest brug for en skrædders kærlige hånd til den sidste finish. 
Her henviser vi til skræddere, som står klar til at hjælpe, hvis der er behov for det.