Konfirmation

Sample Sale På Konfirmationskjoler i forretningen
 

Spar 25%


på din konfirmationskjole

Gælder indtil d. 10. marts

 

Har du endnu ikke fundet din konfirmationskjole, er det nu, du skal slå til.

Vi skal have ryddet op i kjolerne i forretningen, og derfor sætter vi alle konfirmationskjolerne på vores 1. sal ned med 25%

Der kan forekomme brugsspor på nogle af dem, da det er kjoler, som har været prøvet på tidligere. 

 

Og husk, at hos Kennedys får du altid en personlig stylist til at vejlede dig - for hos os er du altid en VIP!

 

Udover alle de mange samples, vi sætter 25% ned i pris, har vi også et stort udvalg af konfirmationskjoler på vores lager, som er  helt nye kjoler og aldrig har været prøvet på. 
Disse kjoler er ikke en del af Sample Sale På Konfirmationskjoler og sælges til fuld pris. Spørg din stylist om, hvilke styles, der er dér. 

Du skal booke tid på forhånd!

FAQ for konfirmander finder du lige her.


 

Når du skal konfirmeres, er det helt utrolig vigtigt, at du føler dig super godt tilpas i den konfirmationskjole, du vælger. Du skal kunne slappe af i den, du skal kunne bevæge dig i konfirmationskjolen, og vigtigst af alt, skal du føle dig super smuk i din konfirmationskjole eller buksedragt! 

Alles øjne vil hvile på dig, som jo er dagens midtpunkt. Alle taler vil være til dig, alle sange vil være til dig og der bliver taget rigtig mange billeder af dig. Og de billeder skal du også være rigtig glad for om mange år. Og når du har en konfirmationskjole på, som du ved, klæder dig, kommer din naturlige skønhed virkelig frem, og du vil stråle som solen.

Når du prøver konfirmationskjoler og buksedragter til konfirmanden hos Kennedys, skal du bestille en tid, og så vil her stå en designer, stylist eller skrædder klar til at hjælpe dig med at finde din drøm af en konfirmationskjole eller buksedragt til konfirmanden.

Det er meget sjældent, at en kjole sidder perfekt fra starten af (og det uanset om det er en konfirmationskjole eller en brudekjole), og der er oftest brug for en skrædders kærlige hånd til den sidste finish. 
Her henviser vi til skræddere, som står klar til at hjælpe, hvis der er behov for det.