Konfirmation

Konfirmationskjoler 2022 ankommer til Kennedys fra uge 42.
De smukkeste konfirmationskjoler i blonde, satin, crepe & chiffon er på vej til Kennedys - og her kommer alt, hvad du skal bruge til din store dag!

 

Afdelingen åbner i uge 42 og der kommer løbende nye kjoler til indtil da.

Når du skal konfirmeres, er det helt utrolig vigtigt, at du føler dig super godt tilpas i den konfirmationskjole, du vælger. Du skal kunne slappe af i den, du skal kunne bevæge dig i den, og vigtigst af alt, skal du føle dig super smuk! Alles øjne vil hvile på dig, som jo er dagens midtpunkt. Alle taler vil være til dig, alle sange vil være til dig og der bliver taget rigtig mange billeder af dig. Og de billeder skal du også være rigtig glad for om mange år. Og når du har en konfirmationskjole på, som du ved, klæder dig, kommer din naturlige skønhed virkelig frem og du vil stråle som solen.

Ligesom når man prøver brudekjoler og gallakjoler hos Kennedys, vil du kunne få al den vejledning, du behøver, når du prøver konfirmationskjoler, da her altid vil være en min. én skrædder og masser af stylister tilstede til at guide dig igennem junglen af kjoler og tilbehør. Du kan derfor være sikker på at få det helt rigtige look på din store dag.

Vi vil naturligvis også bestille en masse fine jakker, smukke sjaler og det mest elegante hårpynt med perler og krystaller (både i guld og i sølv) til konfirmanden, og vi glæder os helt vildt til at vise dig alt det smukke til konfirmanden, som gerne vil være trendy, elegant og helt utrolig smuk.

Herunder et lillebitte udpluk af de mange kjoler, der kommer til Kennedys fra uge 42