Brudekjoler

Når du prøver brudekjoler hos Kennedys, gør vi vores bedste for, at du skal føle dig godt tilpas i vores eksklusive rammer - især i vores store, flotte prøveværelser, hvor der også er plads til at mor, søster eller veninde kan slå sig ned, nyde synet og give deres besyv med, når din drøm af en brudekjole skal findes.
Vores professionelle personale - som alle er designere, stylister eller skræddere
med speciale i brudekjoler - vil vejlede dig gennem prøvningen med masser af gode råd undervejs, og samtidig skabe en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi byder naturligvis på både chokolade og boblevand.


Brudekjolerne finder du i Sabro ved Aarhus. Flere hundrede af de smukkeste kjoler i alle stilarter. Du finder både de vildeste glimmer brudekjoler og prinsesse brudekjoler, de elegante og klassiske brudekjoler i tyl og satin, retro, vintage og boheme brudekjoler (boho brudekjoler) og de helt enkle brudekjoler. 

Du finder naturligvis også et stort udvalg af brudekjoler med lange ærmer - både blondeærmer, brudekjoler med ærmer i tyl og brudekjoler med ærmer i chiffon eller satin. 

Book din tid online og din stylist vil stå klar med et prøverum til dig og dit følge. Hos os er lyserøde bobler og chokolade til prøvningen en selvfølge.