FAQ konfirmation

Opdateret 8/2 2024

Hos Kennedys får vi meget ofte stillet en masse spørgsmål om prøvning af konfirmationskjoler.
De spørgsmål, vi hører oftest, er listet herunder.

 

Hvor lang tid før konfirmationen skal jeg senest købe min kjole?
Sæsonen for konfirmationskjoler starter i august/september måned, når vi får de spritnye kjoler hjem. 
De første styles er for længst udsolgt, så jo hurtigere, du er ude, des større udvalg er der.
Producenterne køber en vis mængde stof hjem til en style, og når det er brugt op, udgår kjolen. 

Der er lang leveringstid på konfirmationskjoler, og skal du konfirmeres efter 1. maj, skal du have bestilt og betalt din kjole inden 11. februar kl. 15:45. Der kan ikke bestilles kjoler efter 11. februar.
Specialbestillinger (hvor man laver ændringer i designet eller gængse størrelser) kan desværre ikke længere lade sig gøre.
Du kan booke
din tid online lige her, og her kan du også skrive dig på venteliste, hvis der er et bestemt tidspunkt, du helst vil have og der allerede er booket - så kontakter vi dig, hvis vi får et afbud.
Hos Kennedys har vi en masse konfirmationskjoler på vores lager af de mest efterspurgte styles. Spørg din stylist om din yndlingskjole er på lager - man kan jo være heldig.
 

Hvilke størrelser har I konfirmationskjoler i?
Vi har konfirmationskjoler fra str 28 til/med str 48
Det er ikke alle styles, vi har i alle størrelser, men er du i god nok tid, kan vi bestille den rigtige størrelse hjem til dig.

 

Jeg har bestilt en konfirmationskjole hos jer - Hvad så nu?
Da du fandt din drømmekjole hos Kennedys, var der skilte alle steder i forretnignen, hvor der stod, hvornår leveringen ville være lige præcis dér. 
Bestilte du f.eks. din konfirmationskjole i efterårsferien, stod der på skiltene, at levering vil være i uge 8. Og bestilte du f.eks. kjolen i starten af december, var der skilte om, at levering er i uge 10.

Når konfirmationskjolen er kommet ind ad døren her i huset, bliver den set efter, at alt er som det skal være, den bliver dampet & strøget, hvorefter du får en mail på den mailadresse, du oplyste ved booking.
I den mail vil der stå, at du kan hente kjolen på hverdage i forretningens åbningstid (der er ikke udlevering i weekender) eller at du kan booke den tid, der hedder "Tilbehør/prøve din kjole, som er kommet hjem og andet (konfirmation)" hvis du gerne vil prøve kjolen igen her i huset. 

Vi får mange hundrede konfirmationskjoler hjem til mange hundrede konfirmander den kommende tid, så vi har rigtig travlt med at gøre dem alle fine og klar. Vi beder derfor om, at du ikke ringer for at høre, om din kjole er kommet hjem - du får en mail så snart den er her. 

Booker du "Tilbehør/prøve din kjole, som er kommet hjem og andet (konfirmation)" vil der også være fin tid til at prøve smykker og tilbehør, og du kan se nogle af vores fine ting ved at trykke her

UPDATE: De kommende dage sender vi mails ud om, at de første par hundrede konfirmationskjoler er ankommet til Kennedys, så hold øje med din indbakke, hvis du har bestilt din kjole i eller før oktober måned.
 

Jeres hjemmeside ser dyr ud. Har jeg råd til at købe min kjole hos jer?
Ja, det er vi ret sikre på.
Priserne starter ved kr. 1.900,- og går op til kr. 2.450,-

 

Hvorfor skal jeg bestille tid, når jeg vil prøve kjoler?
Hos Kennedys vil vi alle gøre, hvad vi kan for, at du har det rigtig dejligt og får den bedste service, og det kan vi kun gøre, når vi har tidsbestilling.
I al den tid du er hos os, har du en skrædders, designers og/eller personlig stylists opmærksomhed, og da her gerne skal være både stylist og prøverum ledigt til dig, når du kommer, skal du bestille tid på forhånd.

 

Hvem hjælper mig, når jeg skal prøve kjoler?
Når du ankommer til Kennedys, vil en personlig stylist stå klar til at hjælpe dig. Derudover har vi oftest min. én person klar i forretningen, som er uddannet indenfor "nål, tråd & pasform", til at svare på spørgsmål om størrelse og tilretning (ikke i priser, da de er individuelle og alt efter hvilken skrædder, du benytter), og du kan derfor være sikker på, at du får den bedste vejledning i, hvad der kan lade sig gøre. Vores stylister har alle gennemgået et kursus hos en skrædder og de kan derfor alle svare på de mest almindelige spørgsmål.

 

Skal jeg også bestille tid, når jeg vil se på tilbehør?
Ja, det skal du.
Man skal bestille tid hver eneste gang, man vil besøge Kennedys.
Det er stylister og prøverum, vi booker til dig, og har du ikke bestilt tid på forhånd, kan du risikere, at her ikke er nogen til at hjælpe dig, ligesom her ikke vil være et prøverum eller et spejl ledigt. Du bør også være opmærksom på, at du ikke kan tage en konfirmationskjole med herind, som er købt i en anden forretning.

 

Hvad nu, hvis jeg er vokset og min kjole er blevet for lille?
Hvis du er vokset ud af din konfirmationskjole, er du meget velkommen til at bytte den til en anden. Kan vi nå at bestille en ny størrelse hjem, gør vi gerne det, men er tiden knap, kan du naturligvis bytte til en anden konfirmationskjole i forretningen.

 

Hvornår holder I udsalg på konfirmationskjolerne?
Det gør vi, når sæsonen er slut og vi skal gøre plads til næste års kollektion. Under et udsalg/outlet er det på samples og udgåede kjoler.
Når vi holder et udsalg eller en kampagne, bliver det annonceret bl.a. på forsiden af
kennedys.dk, på Instagram og på facebook.
Det er altid en hurtig beslutning, når vi gør det, og altså ikke noget, vi planlægger flere måneder før.

 

Hvorfor sælger I ikke konfirmationskjoler i jeres webshop?
Man kan sjældent finde sin drømmekjole via en webshop. Den skal prøves på for at man kan se, om det er den helt rigtige kjole til éns figur og smag. Og så vil vi jo ikke kunne give den gode service, som vi gerne vil, og som vi er kendt for. Her er du nemlig altid en VIP med dit eget prøverum og din helt egen personlige stylist, som finder de rigtige kjoler til dig og din smag.

 

Må jeg have kamera med?
Ja, det må du meget gerne. Én ting er at se sig selv i et spejl, noget helt andet er, hvordan andre ser dig - og det kan du kun se på et kamera. Det er også et dejligt minde at have senere...
Find et godt kamera frem og lad være med at stole på din mobil - mobiler tager sjældent ordentlige billeder.


 

Hvordan opbevarer jeg min kjole indtil festen?
Du skal sørge for, at din kjole hænger et sted, hvor den er beskyttet mod fugt, lugte, røg, lys, husdyr osv.
Har du ikke selv plads til din kjole fra Kennedys, tilbyder vi den service, at den kan hænge hos os helt gratis indtil du henter den.
Hos Kennedys har vi et beskyttet lager, hvor vi holder øje med, at din kjole har det godt. Vi ser til den flere gange om dagen, og sørger for at sollys og nysgerrige blikke bliver holdt væk.
Dit navn og en kopi af din kvittering hænger på kjolen, så der aldrig kan blive tvivl om, hvem kjolen tilhører. Så længe kjolen hænger her, er den forsikret via din egen indboforsikring.
Vi tilbyder desværre ikke at opbevare den igen efter, at den har forladt forretningen.

 

Hvad med tilretningen af min kjole?
Vi henviser til forskellige skræddere rundt om i landet. Du er naturligvis også velkommen til selv at finde en skrædder.
Mange spørger, om der er en bestemt skrædder, vi anbefaler, men det gør vi desværre ikke. Vi har aldrig selv fået syet hos nogen af dem, så vi ved ikke, om der er én skrædder, der er bedre end andre.
Du kan kontakte Kennedys og aftale, hvornår du henter din kjole, så har vi den klar og pakket til du kommer.


 

Har I sko, som passer til min kjole?
Vi har desværre ikke sneakers, som de fleste konfirmander gerne vil have på til den store dag. Vi lader sportsforretningerne om de helt rigtige sko og mærker, men husk farven på kjolen, når du bestiller dine sneaks. Der er forskel på White og Off White. Spørg os, hvis du ikke kan huske farven på din kjole.

 

Hvor lang tid skal jeg regne med, at det tager?
Du skal regne med at det tager 30 til 45 minutter tid at prøve konfirmationskjoler. Du bør prøve flere kjoler for at finde frem til den helt rigtige, og bruger du længere tid end det, begynder alle kjolerne at smelte sammen i din hukommelse. Har du ikke besluttet dig for din drømmekjole, når tiden er gået, er det bedre, at du sover på det.


 

Hvad skal jeg have med, når jeg er ude at prøve kjoler?
Det vil være en rigtig god idé, hvis du sætter håret pænt og lægger en smule make-up. Det vil blive meget lettere for dig at forestille dig, hvordan du kommer til at se ud på den store dag. Du må også meget gerne på forhånd have udset dig hvilke kjoler, du gerne vil prøve. På denne måde finder vi lynhurtigt ind til din smag og kan foreslå dig andre kjoler også. 

 

Hvordan opbevarer jeg min kjole efter festen?
Når din fine kjole er renset eller vasket, bør du opbevare den et tørt sted i syrefri omgivelser. Det vil sige, at kjolen bør pakkes ind i syrefrit papir og lægges i en ren kasse. På denne måde bliver kjolen ikke mør af ælde - og det er samme metode ethvert museum benytter.

Hos Kennedys kan du købe en sådan kasse. Den har et fint og elegant mønster, er med et bredt satinbånd om, har en fin blonde på indersiden og indeholder det syrefri papir, som beskytter kjolen i mange år. 

 

Jeg har fortrudt min kjole - hvad gør jeg?
Det kan jo ske - og det har vi fuld forståelse for!
Vi yder fortrydelsesret indtil 3 kalenderdage efter købstidspunktet, og derefter gives ingen penge retur. Benytter du dig af fortrydelsesretten, skal vi have din kvittering inden de 3 dage er gået og dit kontonummer, så vi kan føre pengene tilbage til din konto.
Du kan naturligvis også bytte til en anden vare i forretningen indenfor 2 år efter købsdato, hvis du har kjolen/smykkerne opbevaret hos Kennedys og ikke har taget det med hjem.
Fortrydelsesretten er udelukkende på kjoler og tilbehør, der bliver opbevaret hos Kennedys. Har du taget det med hjem, bortfalder fortrydelsesretten og ombytningsretten.

 

Jeg har et tilgodebevis/gavekort til Kennedys. Skal jeg være opmærksom på noget?
Hvis du har vundet et gavekort eller har fået udstedt et tilgodebevis hos Kennedys, skal du sørge for, at dit navn og adresse står på det. Gavekortet er personligt, og det kan hverken ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.


 

Var det jer, der lå i Assentoft tidligere?
Ja, det var det.
Vi oplevede så stor en vækst i Kennedys, at vi var nødt til at flytte til større lokaler, og vi forlod derfor de gamle lokaler i midten af december 2008. 
Vi var selvfølgelig kede af at skulle forlade Assentoft, men de nye lokaler i 
Sabro ved Aarhus er blevet enhver kvindes drøm, med 6 meter til loftet i salen, lange rækker af vidunderlige brudekjoler i Galleriet, Private Prøveværelser til brudene og førstesalen er et mekka for konfirmanderne. Her er en stemning, vi andre elsker at bevæge os i hver eneste dag, og som vi glæder os til at byde dig velkommen til.
Vil du læse historien om Kennedys, kan du trykke her.

Hos Kennedys håber vi, at vi her har besvaret alle dine spørgsmål, men vil du gerne vide mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 86 49 52 00 eller skriv en mail til Salonen (@) Kennedys.dk