Om os

Brudesalonen Kennedys

Dine Drømme - Vores Passion


Jeg tror på, at alle piger er en prinsesse inderst inde…

Måske går du ikke og føler dig som en prinsesse til hverdag; når vækkeuret ringer alt for tidligt om morgenen, trafikken driller og pc'en går ned netop den dag, du glemmer at gemme filen undervejs, kan det til tider være lidt svært at bryde ud i sang som en anden prinsesse fra Disney's verden.

Alligevel tror jeg på (og ser det hver eneste dag), at når vi ifører os silke & taft, tyl & blonder, krystaller & perler, så springer prinsessen i os alligevel frem.
Min drøm for Kennedys er, at du skal føle dig som den prinsesse, du er, inderst inde, og derfor har jeg valgt at indrette Kennedys med guld, spejle og krystaller.

Allerede nu, hvor du kigger rundt på vores hjemmeside, håber jeg, at du kan mærke prinsessen spire frem, og at du får lyst til at besøge vores romantiske univers i Sabro ved Århus, hvor her er højt til loftet, møbleret med guld, spejle og krystallysekroner.

Vi har gjort os umage for, at disse omgivelser får dig til at glæde dig endnu mere til den store dag, og derfor har vi indrettet Sabros gamle forsamlingshus, så du som brud får dit helt eget private værelse, hvor du kan slå dig løs i silke og satin.

For at man rigtig kan føle sig som en prinsesse, må der naturligvis også være én, der hjælper med påklædningen, og efter min mening, er ingen bedre til det end en designer, skrædder eller stylist, som har fuldstændig styr på, hvad der klæder lige præcis DIN figur.

Selvom man er en prinsesse, er det ikke sikkert, at man ejer et halvt kongerige (eller har en far, som ejer et helt), og uanset om man er på SU eller får den helt store direktørgage, har vi kjolerne, der passer til pengepungen. Og vi har både kjoler med og uden blonder og perler, de slanke og de store brus, og jeg er sikker på, at du her kan finde netop din drømmekjole blandt de hundredevis af kjoler, der hænger i forretningen.

Vi har desværre ingen talende mus, men vi har masser af lyserødt boblevand, og jeg er sikker på, at du nok skal føle dig som en eventyrprinsesse hos Kennedys. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i drømmenes og eventyrernes verden her i Sabro.

... Må I leve lykkeligt med hinanden til jeres dages ende!

Med kærlig hilsen
Signe Marie Jeppesen
Indehaver af
Brudesalonen Kennedys (Est. 1982)

 

Find vej til os her.