Om os

Velkommen til Kennedys

I den gamle bydel i Sabro ligger Brudesalonen Kennedys på landsbyens gamle handelsstrøg, Astervej.

Her er højt til loftet, store guldspejle og smukke lysekroner. Her er Private Prøveværelser, hvor du som brud kan prøve kjoler helt privat med din personlige stylist, som guider dig igennem den jungle af brudekjoler, vi har hængende i det, vi kalder Galleriet. Og her er masser af plads til at dine gæster kan sidde i guldstole og nyde et glas lyserødt boblevand og lidt chokolade, mens du prøver kjoler.

Forsamlingshusets gamle scene er også bygget til et prøveværelse, og andre hyggelige prøverum finder du flere steder i forretningen.
På førstesalen hygger vores konfirmander sig med en masse fine konfirmationskjoler & tilbehør.
For én ting er sikkert - vi elsker privatliv - og du vil aldrig komme til at stå lige ved siden af en anden, som også prøver kjoler samtidig. 

Og fordi du altid er sikker på at have en personlig stylist, som er her kun for dig, skal du altid booke tid hos Kennedys, når du vil besøge os.
Og husk, at booker du i hverdagene, er der mere tid i prøverummet med kjolerne, end hvis du booker i weekenden.

Udover en masse søde stylister, som ved alt om, hvad der klæder en kvinde, er vi også et par skræddere i huset, for her er altid både brude og konfirmander, der gerne vil vejledes i tilretningen af kjolen. 
Inden en kjole forlader forretningen er der også altid én af os, der gennemgår den. Vi kalder det "kvalitetstjek," og vi gennemgår blonder, perler og sømme inden du får kjolen med hjem.

Jeg håber, at du vil synes lige så godt om vores fine og hyggelige univers, som vi gør, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen hertil.

Historien om Kennedys

Vi bliver ofte spurgt, hvorfor vi hedder Kennedys, og her er historien, som startede for mere end 40 år siden.

Kennedys åbnede første gang dørene i 1982 med Inger Kennedy som ejer. Forretningen blev indrettet i mandens elektrikerforretning på Storegade i Assentoft ved Randers og lå dér i 27 år.


(Her et billede af Inger & Edward Kennedy foran elektrikerforretnignen)

I 2007 overtog jeg forretningen i Assentoft, og i december 2008 flyttede Kennedys til Sabro, hvor vores bygning havde gennemgået en større renovering og var bygget om til det smukke brudekjolehus, vi kender i dag.

Bygningen

Den smukke bygning, vi er i, har sin helt egen historie. 
Bygningen blev opført i 1926.
Her var Brugsforening i den ene ende af bygningen og forsamlingshus i den anden ende.


(Billedet her er taget ved den skrå mur foran forretningen i 1939)

For et par år siden fik vi besøg af en rar dame. Det sker heldigvis hver eneste dag, men denne dame var født og opvokset i huset.
Hendes far var brugsuddeler, og han er også med på ovenstående billede. For hende var det meget spændende at besøge bygningen igen, og for os var det fantastisk at høre hendes historier. F.eks. om dengang under Anden Verdenskrig, hvor de var blevet tvunget til at huse to tyske soldater. De blev placeret i et værelse over den gamle scene i forsamlingshuset - allerlængst væk fra familien, som ikke var synderligt begejstrede for at have dem i samme hus.


(Billedet her er fra 1963)

i 1969 blev Brugsen flyttet til Vistoftvej (hvor den stadig ligger), og bygningen blev solgt til en møbepolstrer og derefter til Siemens.
Nabohuset er den gamle skole, og alle markerne bagved er i dag et villakvarter.

i 2008 overtog jeg huset og flyttede forrtenignen fra Assentoft til Sabro, en lille landsby kun 12 km fra Rådhuset i Aarhus, hvor vi har gadekær med ænder om sommeren, og hvor hestene med ryttere har deres daglige gang lige udenfor vores vinduer.


(Bygningen i dag)

I denne bygning er der danset mange danse og holdt en masse fester igennem årene - og vi fortsætter naturligvis festen i vores skønne, gamle hus.

Om indehaver Signe Marie Jeppesen

Jeg overtog Kennedys i Assentoft ved Randers i 2007 med et ønske om at have landets hyggeligste brudesalon. Her skulle være en afslappet atmosfære i de smukkeste omgivelser, og da jeg i 2008 fik eneforhandlingen af Disney’s brudekjoler i Skandinavien gik det pludselig rigtig stærkt. 
Allerede samme år var jeg nødt til at se mig om efter større lokaler – der var brug for mere personale, og jeg ville have flere smukke kjoler – og jeg fandt huset her i Sabro, som kunne rumme det hele. 

Kennedys har i en del år været den forretning, som designerne henvender sig til, når deres kollektioner af brudekjoler skal introduceres til de danske brude, og det er jeg meget glad og taknemmelig for. 
Senest er det Randy Fenoli fra ”Say Yes To The Dress” og Couture by Modeca, der har henvendt sig til os. Vores smukke forretning, gode service og ikke mindst det gode ry, vi har blandt leverandørerne ude i verden, gør, at det er Kennedys, der bliver valgt. 

Det er heller ikke en tilfældighed, at jeg ejer en brudesalon, for jeg har beskæftiget mig med bryllupper det meste af mit liv. Jeg er udlært konditor og har lavet rigtig mange bryllupskager og kransekager i min tid som chefkonditor. Jeg gik dog altid og spekulerede på, hvad jeg skulle være, når jeg blev voksen, og i 2005 blev jeg færdiguddannet designer med vægten på brudekjoler og selskabstøj. Samme år startede jeg også op som bryllupsplanlægger. Efter et par år, hvor jeg arbejdede som bryllupsplanlægger, designer og skrædder, var det tid til endelig at føre drømmen som selvstændig ud i livet. 

Så nu er jeg her i Brudesalonen Kennedys, i den smukkeste og hyggeligste forretning, med de bedste og mest kompetente kolleger - og med lysten til hver eneste dag at gøre brude og konfirmander strålende glade for deres valg af den mest fantastiske kjole.
Præcis som dengang i 2007. 

Jeg håber, vi ses hos Kennedys!

Med kærlig hilsen
Signe Marie Jeppesen
Indehaver af Kennedys 

 

Find vej til os her.