Book en tid til en fantastisk oplevelse

Inden du besøger os

Inden du besøger os, vil det være en hjælp både for dig og for os, hvis du har lavet et board på Pinterest med de kjoler, som du godt kan lide - og måske med idéer til resten af dit bryllup. Så kan vi se din stil og lettere kan finde frem til de kjoler, som du kan lide. Du kan finde vores kjoler her.

Når du besøger os, vil det være en rigtig god idé, hvis du kan sætte dit hår lidt pænt og måske lægge en diskret makeup. Det vil gøre det meget lettere for dig selv at se, hvordan du kommer til at se ud på dagen, når du har gjort lidt ud af dig selv.

Hvis du allerede har købt de sko, du skal have på på selve bryllupsdagen, så tag dem med også - men vi har også de smukkeste sko i forretningen, som oven i købet kan farves efter brylluppet. Har du en stropløs BH, så tag den med, men du behøver ikke at tage ud og købe én inden, for rigtig mange af vores brudekjoler har indbygget BH og ellers kan vi oftest trylle med den slags. 😊

Dagen for prøvning

Når du er ankommet til Kennedys, vil du blive mødt udelukkende af skræddere, designere og stylister. 
Du vil starte med at blive vist rundt i forretningen (det er et stort hus, vi har her, og det er rart at kunne finde rundt 😊), og derefter bliver I vist hen, hvor I skal være. Vil du gerne booke et Privat Prøveværelse, Salen eller Hyggekrogen, bør du kontakte os på forhånd, så vi kan sørge for, at det er booket til dig.
Når I er kommet ind i værelset, hvor der er klart til jer alle med lyserødt boblevand og herlig chokolade, vil din skrædder, designer eller stylist starte med at stille et par spørgsmål til selve brylluppet. Grunden til dette er, at hun så bedre kan spore sig ind på, hvilken slags fest, hun skal finde kjoler til, så det hele går op i en højere enhed.

Efter I har snakket om brylluppet, vil hun spørge ind til dine drømme omkring brudekjolen. Nogle har drømt om deres brudekjole hele livet, men vores erfaring er, at det absolut ikke er alle.

Når hun har sporet sig ind på din stil og I har snakket lidt om din stil og dine ønsker, vil hun gå ud i forretningen og finde kjoler. Du behøver derfor ikke selv at skulle finde rundt i junglen af flere hundrede brudekjoler – vi kender alle vores kjoler ud & ind, og vi ved præcis, hvor i forretningen de hænger. Du skal derfor bare læne dig tilbage og nyde det hele. 😊

Efterhånden som du prøver kjolerne, vil hun hænge de kjoler ud i forretningen igen, som du vrager, og komme ind til dig med nye kjoler.
Og sådan vil det fortsætte indtil vi forhåbentlig har fundet lige præcis DIN drømmekjole. 😊

Se "Et besøg hos Kennedys - Brudekjolernes verden" (video på youtube - åbner i nyt vindue)

 

 

 

Historien om brudekjolen går tilbage i århundreder og har udviklet sig gennem forskellige kulturer og tidsepoker. Her er en kort beskrivelse af brudekjolens fantastiske historie:

I antikken bar brude ofte enkle, hvide kjoler, der symboliserede uskyld og renhed. Farven hvid var en symbolsk repræsentation af brylluppets renhed og uskyld.

I middelalderen var brudekjoler ofte farverige og kunne være i røde, blå, grønne eller andre farver, afhængigt af brudens sociale status og økonomiske formåen. Kjolerne havde typisk lange ærmer og et tætsiddende korset.

I renæssancen begyndte hvide brudekjoler at blive mere populære i Europa, især blandt adelen. Dette symboliserede stadig uskyld og renhed.

I løbet af 1800-tallet blev brudekjoler mere dekorative og luksuriøse. Queen Victoria af England spillede en afgørende rolle i populariseringen af hvide brudekjoler, da hun bar en hvid silkekjole ved sit bryllup med sin elskede prins Albert i 1840. Dette satte standarden for hvide brudekjoler i den vestlige verden.

Brudekjoler i det 20. århundrede var ofte inspireret af tidens mode. Kjolelængder, snit og materialer ændrede sig i løbet af århundrede, men hvid forblev den mest populære farve.

I dag findes der et bredt udvalg af brudekjoler, der spænder fra enkle og klassiske til moderne og ekstravagante. Brude kan vælge kjoler, der passer til deres personlige stil og præferencer. Farven hvid er stadig den mest traditionelle, men andre farver som sand, champagne og nude bliver også mere almindelige.

Brudekjolens historie er en fascinerende rejse gennem tidens skiftende kulturer og skikke, og den fortsætter med at udvikle sig i dag med forskellige design og tendenser, der afspejler brudens individualitet og den tid, vi lever i.