Job hos Kennedys

Kennedys søger dygtig skrædder med flair for god service til fast stilling.

Brænder du for smukke brudekjoler og gallakjoler, og har du lyst til at arbejde i et romantisk univers af guld, spejle og krystaller, kan denne stilling være lige det, du søger.

Hos Kennedys er her altid et sted mellem 300 & 400 brudekjoler fra nogle af verdens bedste brudekjolemærker. Kvalitet, godt design og den bedste pasform er meget vigtigt for os, da vi selv skal kunne stå inde for de kjoler, vi sælger, og da vi selv tilretter og syer dem til at blive den perfekte brudekjole til hver brud. Vi har naturligvis også masser af lækkert tilbehør – både det, vi selv laver i stille perioder, og det, som vi køber hjem til forretningen.

Det er meget vigtigt for os, at vores brude får en skøn oplevelse hver eneste gang, de besøger os. De skal føle sig ventet, forkælet og i yderst gode & kompetente hænder. Og det er netop derfor, at alle hos Kennedys er uddannet indenfor ’nål, tråd & pasform’ (skræddere, designere, konstruktører), da vi ved, hvad vi taler om i de private prøveværelser, hvor brudene prøver kjoler. Allerede ved købet af brudekjolen kan bruden derfor få at vide, hvad der kan lade sig gøre, hvis de evt. vil have syet ærmer på, have en dybere udskæring eller andet.

Vores brude kommer fra hele Danmark, Norge samt mange andre lande, og vi er sikre på, at én af grundene til det er, at kjolen aldrig forlader forretningen, før bruden selv tager den med sig, da vores skrædderi ligger i forbindelse med forretningen. En anden grund er, at vi altid stiler efter at det er den samme skrædder, bruden møder hver eneste gang, hun besøger os. Det vil derfor være dig, hun møder, både ved købet, ved tilretningen og ved afhentning af brudekjolen, og det vil også være dig, der syer den til på skrædderiet.

Et par gange om året arrangerer vi In House-Shows, hvor vi forvandler forretningen til en catwalk, ligesom vi deltager på bryllupsmesser i Aarhus, hvor vi snakker med en masse kommende brude.

Vi forventer, at:

  • du er uddannet skrædder, beklædningshåndværker, konstruktør eller beklædningsdesigner
  • du er dygtig til at sy og tilrette, og at du sætter en ære i dit håndværk
  • du har lyst til at style kommende brude og til at sælge
  • du har let til smil, er udadvendt, fleksibel og serviceminded
  • du er præsentabel i dit udseende
  • du kan tiltræde stillingen i august eller september 2017

Du vil få en god oplæring i at begå dig i forretningen, men det vil være en fordel, hvis du i forvejen har erfaring med salg & service. Du bør regne med overarbejde, når der er behov for det i sommermånederne, men også en del mere fritid i efteråret og indtil nytår. Stillingen er på 37 timer ugentligt med mulighed for at gå på deltid fra oktober til/med december, hvis ønskes. Du skal regne med at skulle arbejde 2-3 lørdage om måneden og 3-4 søndage i løbet af året.

Vi håber, at du har lyst til at være en del af et dynamisk, humoristisk og lattermildt team, hvor alle bliver hørt, og at du er god til at se det smukke i andre mennesker.

Send din ansøgning til Signe @ Kennedys.dk med billede af dig selv
Vi behandler ansøgninger løbende, ligesom vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Signe på tlf. 86 49 52 00

 

Kunne du tænke dig en elevplads på vores private skrædderi?

Lige nu søger vi en elev, som brænder for brudekjoler, og gerne vil lære alt om dem på skrædderiet.
Tiltrædelse snarest. Send din ansøgning med billede til Signe@Kennedys.dk