Fest

14. juni til 1. juli 2023
Spar 50% på alle galla-, fest og selskabskjoler i forretningen

Gallakjoler, festkjoler og selskabskjoler - og kjolen til Blå Fest. 

Vi glæder os rigtig meget til at vise dig vores afdeling med de smukke kollektioner af selskabskjoler, hvor der både vil være gallakjolen til gallafesten, selskabskjolen til brudens mor & gommens mor og fine festkjoler til de voksne brudepiger. 

Husk at bestille tid på forhånd!

 

Her er et lille udpluk af de mere end hundrede kjoler, vi har i forretningen.

 


Skal du til gallafest, danse lancier eller er du gæst til bryllup, kan du finde den smukkeste gallakjole, selskabskjole eller festkjole hos Kennedys i Sabro kun 12 km fra Aarhus Midtby.

Book din tid online til at prøve alle vores smukke gallakjoler, selskabskjoler og festkjoler.

Skal du til bryllup, er traditionen at ingen kvindelig gæst må ankomme i sort. For brudens mor og gommens mor gælder det, at de så ikke ønsker brylluppet - sort er jo sorgens farve. Til gengæld må brudens mor gerne komme i rødt og gommens mor må gerne komme i blåt. 
I danmark må man gerne have en rød kjole på til bryllup, det er kun i Norge, at man ikke må (for så har man været en tur i høet med gommen).

Man må som gæst heller ikke komme i en hvid selskabskjole, for den farve er forbeholdt bruden, og det er grunden til, at vi ganske enkelt ikke har hvide selskabskjoler og gallakjoler.