Planlægning

Uden tvivl er brylluppet livets store begivenhed, det er et stort projekt og intet må gå galt undervejs. Det kan være svært at overskue alle detaljerne og ikke mindst traditionerne, og vi kan stå for hele planlægningen, fra start til slut, eller vi kan hjælpe med dele af processen, lige fra invitationer – over oppyntning af kirken, middagen, limousine eller hestevogn, musik og bryllupsrejsen – til takkekortene.
Vi planlægger både det traditionelle bryllup og tema-brylluppet, og uanset om det er stort eller lille, så sørger vi for at tidsplaner og budgetter overholdes. Med flere års erfaring indenfor bryllupsplanlægning og gennemførelse af nogle af de største bryllupper i landet, har vi det store overblik over brylluppet og sikrer, at det planlægges og gennemføres i højeste kvalitet.
Vi er jeres ambassadører, og vi sørger for, at brylluppet bliver, som I ønsker det.

Kennedys bruges ofte som ”bryllupsekspert” af bryllupsportaler og flere dagblade, og vi kender alle traditionerne omkring brylupper – både de almindelig kendte og alle dem, de færreste husker. Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre trygheden, så brudeparret kan læne sig tilbage og nyde den store dag i fulde drag. 
Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af de pakkeløsninger, som vi tilbyder i forbindelse med bryllupsplanlægning. Kontakt Kennedys for mere udførlige beskrivelser af den service vi tilbyder i forbindelse med bryllupsplanlægning og de enkelte pakker. Kennedys tilbyder udover de faste pakker også skræddersyede bryllupsarrangementer:

Alperosen – Planlægningspakke
Til brudeparret, der ønsker at planlægge brylluppet selv, men som gerne vil hjælpes i gang, have styr på traditionerne, forslag til gennemgående tema, have forslag til leverandører og vejledning i tidsplan til selve bryllupsdagen. Dette foregår ved et møde på ca. halvanden time hos Kennedys.

Den Franske Anemone – Planlægningspakke
Til brudeparret, der ønsker at planlægge brylluppet selv, men som gerne vil hjælpes i gang, have styr på traditionerne, forslag til gennemgående tema, have forslag til leverandører og vejledning i tidsplan til selve bryllupsdagen. Dette foregår ved 2 møder på ca. halvanden time hos Kennedys – første møde i startfacen og andet møde i slutfacen.

Orkideen – Planlægningspakke 
Til brudeparret, der ønsker at Kennedys samler alle trådene og koordinerer med gæster, leverandører, toastmaster og forlover, samt deltager ved leverandørmøder.

Liljekonvallen – Bryllupsdagpakken
Til brudeparret, der udelukkende ønsker vores assistance på selve dagen. (Denne pakke kan tilkøbes andre pakker)

Ambrosia – Den eksklusive pakke
Til brudeparret, der ønsker assistance i alle brylluppets faser. Kennedys deltager i møder med leverandører, er kontaktpunkt for gæster, koordinerer med Toastmaster, samt er tilstede og koordinerer brylluppet på selve dagen.

Har du styr på de fleste detaljer selv, og bare gerne vil have lidt sparring omkring dit bryllup, kan du melde dig til eventen 'Inspiration til Bryllupsplanlægning'. Denne event er gratis og for dig, som allerede har købt din brudekjole hos Kennedys.