Kennedys og Corona

Forretningen er åben som normalt, så du kan finde din drømmekjole blandt de hundredvis af smukke kjoler, du finder hos Kennedys.

Vi følger de restriktioner og retningslinier, som myndighederne har givet os, og du må derfor have højst to gæster med til prøvning. **  

Her vil naturligvis stå en stylist klar til at hjælpe dig og til at finde de kjoler frem, som du gerne vil prøve.
Når I er ankommet, vil I blive vist hen, hvor I skal være og dine gæster skal blive siddende i deres stole under hele prøvningen - man sidder jo så dejligt i en guldstol med et glas kølige bobler i hånden. 😊

Du har mulighed for at få et skønt og helt privat prøveværelse - kun til jer og den stylist, der er her udelukkende for at hjælpe dig med at finde drømmekjolen.
Bed om det i noter, når du booker din tid.

Vi har masser af håndsprit, lyserødt boblevand og chokolade til jer - og booker du en tid en hverdag, er der ekstra tid til at nyde det hele. 😊

- Vi glæder os til at se jer!

 

**Vil du gerne have en person ekstra med (så I er 4 personer i alt inkl. bruden), kan du kontakte os for at høre, om Salen er ledig.
Salen kan kun bookes ved at kontakte Kennedys på forhånd.

 

Bemærk: Bliver dit bryllup udsat, og du har købt din drømmekjole hos Kennedys, vil vi gerne opbevare kjolen her i huset for dig.
Og så længe kjolen opbevares her, er du også velkommen til at bytte den til en anden smuk kjole senere, hvis du skifter smag i mellemtiden.