Din oplevelse hos Kennedys- fra Drøm til Bryllup


Lav et board på Pinterest med de kjoler, du gerne vil prøve eller bare godt kan lide. Så kan vi finde lige præcis de kjoler, du gerne vil prøve, når du besøger os, og dem, hvor du synes, det bare er en detalje, du godt kan lide.

 

Drømmekjolen findes
Dagen er endelig kommet, hvor du skal finde din drømmekjole.

Vi starter med at tale sammen om dit bryllup og dine ønsker til kjolen, og derefter skal den ene smukke kjole prøves efter den anden. Når du har fundet din drømmekjole, bestiller vi den hjem.

Slør, hårpynt og smykker skal naturligvis også prøves. Vil du gerne have en masse tips og gode råd omkring brylluppet, kan du nu tilmelde dig vores gruppe på Facebook, hvor du også har direkte kontakt til vores bryllupsplanlægger. Du har her mulighed for at stille spørgsmål om jeres bryllupsplanlægning.

 

Kjolen kommer hjem
I det øjeblik din smukke kjole kommer ind ad døre, bliver den dampet, presset og strøget. Og når vi har kvalitetstjekket den og kan se, at alt er i skønneste orden, kontakter vi dig, så du kan hente den og bringe den videre til den skrædder, du booker til tilretningen.

 

Afhentning af kjolen 
Vil du gerne prøve kjolen inden du tager den med til tilretning, er du velkommen til at booke en tid til dette. Dette kan gøres på tlf 86495200 eller online på www.kennedys.onlinebooq.dk 

Du skal dog på forhånd sikre dig, at kjolen er ankommet til Kennedys, hvis den skulle bestilles hjem, eller at vi har renset og kvalitetstjekket den.
Vil du hente kjolen uden at prøve den igen her i huset, skal vi vide dato og tidspunkt senest 2 dage før, så vi har den klar og pakket til dg, når du kommer.

 

Bryllup
Og må I leve lykkeligt sammen til jeres dages ende. 😊

 

Send billeder til Kennedys
Vi vil så gerne se billeder fra jeres bryllup, hvor håret er sat og jeres øjne stråler.
Send billeder til os på mail, via Facebook og Instagram... og alle andre måder, I kan finde på. 😊