Din oplevelse hos Kennedys- fra Drøm til Bryllup


Her på vores hjemmeside kan du oprette et prøverum, så skrædderne hos Kennedys kan finde lige præcis de kjoler, du gerne vil prøve, når du besøger os, og dem, hvor du synes, det bare er en detalje, du godt kan lide.

Drømmekjolen findes
Dagen er endelig kommet, hvor du skal finde din drømmekjole.

Vi starter med at tale sammen om dit bryllup og dine ønsker til kjolen, og derefter skal den ene smukke kjole prøves efter den anden. Når du har fundet din drømmekjole, bestiller vi den hjem.

Slør, hårpynt og smykker skal naturligvis også prøves – måske det enten skal bestilles hjem eller skabes til dig på vores skrædderi. Vil du gerne have en masse tips og gode råd omkring brylluppet, kan du nu tilmelde dig vores gruppe på Facebook, hvor du også har direkte kontakt til vores bryllupsplanlægger. Du har her mulighed for at stille spørgsmål om jeres bryllupsplanlægning.

Kjolen kommer hjem
I det øjeblik din smukke kjole kommer ind ad døre, bliver den dampet, presset og strøget. Og når vi har kvalitetstjekket den og kan se, at alt er i skønneste orden, kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den dag til tilretning, som passer dig bedst.

Tilretning
Tilretning af din smukke kjole sker senest 2 mdr. før brylluppet hos Kennedys’ skræddere, og book gerne i god tid, så vi kan finde den dag, der passer dig bedst. Vi bestræber os naturligvis på, at det er den samme skrædder, som du købte din kjole af, der tilretter og syer din kjole.
Husk sko og evt. BH.

Tilretning & syning af din kjole på én & samme dag
Bor du langt herfra, har du en travl hverdag eller vil du bare gerne have din kjole tilrettet så tæt på brylluppet som muligt, kan du booke din skrædder en hel dag til dig & din kjole.
Husk sko og evt. BH.

Din kjole syes til
På skrædderiet bliver der lagt en masse kærlighed i din kjole. Og når din skrædder har syet den, er der en anden skrædder, der kvalitetstjekker den. Det har vi det bedst med. 😊

Afhentning af kjolen lige før brylluppet
Sidste prøvning sker ca. 1-3 uger før brylluppet, hvor også eventuelle smårettelser foretages, inden du får kjolen med hjem.
Husk sko og evt. BH.

Bryllup
Og må I leve lykkeligt sammen til jeres dages ende. 😊

Send billeder til Kennedys
Vi vil så gerne se billeder fra jeres bryllup, hvor håret er sat og jeres øjne stråler.
Opload gerne til vores Facebook-side, send på mail og alle andre måder, I kan finde på. 😊