Spørgsmål, vi ofte bliver stillet

Hos Kennedys får vi meget ofte stillet en masse spørgsmål om prøvning af brudekjoler.
De spørgsmål, vi hører oftest, er listet herunder.

 

Hvor lang tid før brylluppet skal jeg købe min kjole?
Det bedste vil være at ringe til os og få en tid med det samme - også selvom der er lang tid til brylluppet. Afhængig af mærkernes lagerføring kan det tage op til 8 måneder fra man bestiller en kjole hjem til den er perfekt og færdig til bryllup. Vi har dog oftest ca 400 brudekjoler i forretningen fordelt på størrelserne 34 til 60.

Vil du gerne bestille tid en bestemt lørdag eller sidst på eftermiddagen en hverdag, er det en god idé at være i god tid, da disse tider hurtigst bliver booket.


Hvornår holder I udsalg?
Som hovedregel holder vi ikke udsalg.
Hvis vi alligevel finder på at holde et udsalg, bliver det annonceret bl.a. på forsiden af kennedys.dk og på facebook, men det bliver en hurtig beslutning og altså ikke noget, vi planlægger flere måneder før.

Jeres hjemmeside ser dyr ud. Har jeg råd til at købe min kjole hos jer?
Ja, det er vi ret sikre på.
Vi har kjoler til både hende på SU og til hende med den helt store løn.
Korte brudekjoler ligger fra kr. 3.200,- og opefter.
Lange brudekjoler ligger fra kr. 6.200 og opefter.


Har I brudekjoler i store størrelser?
Vores størrelser går generelt fra str 32 til/med str 60. Nogle mærker laver dog kun til/med str 46, men de fleste kan fås op til str 60. Spørg os, hvis der er en kjole, du vil høre om - måske har vi den allerede i forretningen i din størrelse.

Brudekjoler fra bl.a. Justin Alexander, Sincerity, Lillian West & Sweetheart fås til store piger i plussize (op til str 60). Curves fåes op til str 62.

 

Giver I studierabat?
Jada. Hos Kennedys kan vi stadig huske, hvordan det er at være ung, fattig studerende. Vi kan tydeligt huske, hvor meget det betyder, at man kan spare lidt hist & her, og derfor giver vi gerne 10% rabat mod forevisning af gyldigt studiekort. Studierabatten gælder både ved køb af brudekjoler og slør.
Du skal selv gøre opmærksom på, at du er studerende, og det skal gøres inden, du køber kjolen - du kan altså ikke komme tilbage efterfølgende med det og så få rabatten refunderet eller modregnet andet køb.

Hvorfor sælger I ikke online i en webshop?
Hos Kennedys sætter vi service meget højt. Hvis vi vælger at have en webshop, har vi ingen mulighed for at yde den service, som vi er kendt for.
For os er det vigtigt, at du kan se og mærke tingene, inden du køber det, så du ved, at det er det helt rigtige, og at kvaliteten er god.

Må jeg have kamera med?
Ja, det må du meget gerne. Én ting er at se sig selv i et spejl, noget helt andet er, hvordan andre ser dig - og det kan du kun se på et kamera. Det er også et dejligt minde at have senere...
Find et godt kamera frem og lad være med at stole på din mobil - mobiler tager sjældent ordentlige billeder.

Jeg kan ikke se nogen steder på hjemmesiden, at Kennedys lejer kjoler ud?
Nej, og det er fordi vi ikke gør det længere. Priserne på brudekjoler er raslet nedad de senere år, og det kan derfor ikke betale sig at leje kjoler længere.
Og ofte kan du nu købe en kjole til samme pris, som du kunne leje den til for få år siden.

Hvordan opbevarer jeg min kjole indtil festen?
Du skal sørge for, at din kjole hænger et sted, hvor den er beskyttet mod fugt, lugte, røg, lys, husdyr osv. Hos Kennedys har vi et beskyttet lager, hvor vi holder øje med, at din kjole har det godt. Vi ser til den flere gange om dagen, og sørger for at nysgerrige blikke bliver holdt væk.
Dit navn og adresse hænger på kjolen, så der kan aldrig blive tvivl om, hvem kjolen tilhører.

Hvad koster det at få opbevaret sin kjole?
Når du har købt kjolen hos Kennedys, er det gratis at få den opbevaret på vores lager indtil du tager den med til skrædderen - det er en del af vores service.

Hvad med tilretningen af mine kjole?
Vi henviser til Strauss Skrædderi, som har afdelinger rundt om i landet. Du er naturligvis også velkommen til selv at finde en skrædder.

Du kan kontakte Kennedys og aftale, hvornår du henter din kjole, så vi har den klar og pakket til du kommer.


Hvem hjælper mig, når jeg skal prøve kjoler?
Når du ankommer til Kennedys, vil enten en designer,  en skrædder eller en stylist stå klar til at hjælpe dig. Vi har kun personale indenfor "nål, tråd & pasform", og du kan derfor være sikker på, at du får den bedste vejledning i, hvad der klæder dig bedst.

 

Skal jeg også bestille tid, når jeg vil se på tilbehør?
Ja, det skal du. Det er personale og prøverum, vi booker til dig, og har du ikke bestilt tid på forhånd, kan du risikere, at her ikke er nogen til at hjælpe dig, ligesom her ikke vil være et prøverum ledigt, så du kan prøve slør og andet tilbehør ved et spejl. Du bør også være opmærksom på, at du ikke kan tage en brudekjole med herind, som er købt i en anden forretning. For det første dækker forsikringen det ikke, hvis der sker noget med kjolen, for det andet vil det blive lidt akavet, hvis en anden brud ser dig i en kjole, som vi ikke kan tilbyde hende.

 

Hvorfor skal jeg bestille tid, når jeg vil prøve kjoler?
Hos Kennedys vil vi alle gøre, hvad vi kan for, at du har det rigtig dejligt og får den bedste service, og det kan vi kun gøre, når vi har tidsbestilling.
I al den tid du er hos os, har du en skrædders, designers eller stylists udelte opmærksomhed, og da her gerne skal være både personale og et prøverum ledigt til dig, når du kommer, skal du bestille tid inden.

Hvor lang tid skal jeg regne med at det tager?
Du skal regne med at det tager halvanden time at prøve brudekjoler. Du bør prøve en masse kjoler for at finde frem til den helt rigtige, og bruger du længere tid end det, begynder alle kjolerne at smelte sammen i din hukommelse. Har du ikke fundet din drømmekjole efter halvanden time, er det bedre, at du sover på det og får en ny tid til at prøve flere kjoler en anden dag.

Hvad skal jeg have med, når jeg er ude at prøve kjoler?
Det vil være en rigtig god idé at have et par gode sko med, som du går og står godt i. Hvis du sætter håret pænt og lægger en smule make-up, vil det blive meget lettere for dig, at forestille dig, hvordan du kommer til at se ud på den store dag. Du må meget gerne oprette et prøverum her på siden inden, og hænge de kjoler i prøverummet, som du gerne vil prøve. På denne måde finder vi lynhurtigt ind til din smag og kan foreslå dig andre kjoler også. Send prøverummet til os på en pdf-fil senest dagen før, så har vi det klart, når du kommer. Du kan også selv medbringe det på dagen.

Hvordan opbevarer jeg min kjole efter festen?
Når din fine kjole er renset eller vasket, bør du opbevare den et tørt sted i syrefri omgivelser. Det vil sige, at kjolen bør pakkes ind i syrefrit papir og lægges i en ren kasse. På denne måde bliver kjolen ikke mør af ælde - og det er samme metode ethvert museum benytter.
Hos Kennedys kan du købe en sådan kasse. Den har et fint og elegant mønster, er med et bredt satinbånd om, har en fin blonde på indersiden og indeholder det syrefri papir. Godt beskyttet i denne kasse kan kjolen så vente på at der kommer en ny anledning til at bære kjolen igen.

Jeg har set logoet på jeres hjemmeside, men hvad er AFWPI?
Bogstaverne står for Association For Wedding Professionals International. For at blive medlem af denne sammenslutning skal man vægte etik, service og professionalisme meget højt, og som de eneste i Danmark er Kennedys medlem af denne sammenslutning. Og det både for forretningen og for vores bryllupsplanlægning.

Jeg har fortrudt min kjole - hvad gør jeg?

Det kan jo ske - og det har vi fuld forståelse for!

Vi yder fortrydelsesret i 3 dage efter købsdatoen, og derefter gives ingen penge retur. Benytter du dig af fortrydelsesretten, skal vi have den originale kvittering inden de 3 dage er gået (den skal indgå i vores regnskab) og dit kontonummer, så vi kan føre pengene tilbage til din konto.
Du kan naturligvis bytte din kjole til en anden kjole i forretningen indtil kjolen forlader Kennedys.

 

Mit bryllup er udsat/aflyst - hvad gør jeg?
Du bør hurtigst muligt kontaket Kennedys og aftale, hvornår du kan hente din kjole. Du kan ikke fortryde dit køb, når fortrydelsesretten på 3 dage efter købsdato er overskredet.


Jeg har et tilgodebevis/gavekort til Kennedys. Skal jeg være opmærksom på noget?
Hvis du har vundet et gavekort eller har fået udstedt et tilgodebevis hos Kennedys, skal du sørge for, at dit navn og adresse står på det. Gavekortet er personligt, og det kan hverken ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

Var det jer, der lå i Assentoft tidligere?
Ja, det var det, men vi oplevede så stor en vækst i Kennedys, som årene gik, at vi var nødt til at flytte til større lokaler, og vi forlod derfor de gamle lokaler i midten af december 2008. 
Vi var selvfølgelig kede af at skulle forlade Assentoft, men de nye lokaler i Sabro ved Aarhus er blevet enhver kvindes drøm, med 6 meter til loftet i salen, lange rækker af vidunderlige brudekjoler i Galleriet, private prøveværelser til brudene - og en stemning, vi andre elsker at bevæge os i hver eneste dag.

Hos Kennedys håber vi, at vi her har besvaret alle dine spørgsmål, men vil du gerne vide mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 86 49 52 00 eller skriv en mail til Salonen (@) Kennedys.dk