Spørgsmål, vi ofte bliver stillet

Hos Kennedys får vi meget ofte stillet en masse spørgsmål om prøvning af brudekjoler og gallakjoler.
De spørgsmål, vi hører oftest, er listet herunder.

Hvor lang tid før festen skal jeg købe min kjole?
Det bedste vil være at ringe og få en tid med det samme - også selvom der er lang tid til festen. Afhængig af mærkernes lagerføring, kan det tage op til 8 måneder fra man bestiller en brudekjole hjem, til den er perfekt til bryllup. Vi har dog oftest ca 400 brudekjoler i forretningen fordelt på størrelserne 34 til 60.
Vil du gerne til en bestemt lørdag eller sidst på eftermiddagen på en hverdag, er det en god idé at være i god tid, da disse tider hurtigst bliver booket.

Hvornår holder I udsalg?
Som hovedregel holder vi ikke udsalg.
Hvis vi alligevel finder på at holde et udsalg, bliver det annonceret bl.a. på forsiden af kennedys.dk og på facebook, men det bliver en hurtig beslutning og altså ikke noget, vi planlægger flere måneder før.

Der er kort tid til min fest, er jeg for sent ude til at kunne købe en kjole?
Nej, du er aldrig for sent ude, når du handler hos Kennedys.
Vi har altid ca tre hundrede kjoler i salonen i størrelserne 34 til 60, så det skulle nok være muligt at finde drømmekjolen blandt dem.
Skal den tilrettes, vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at den når at blive færdig - også hvis du skal til fest imorgen!

Jeres hjemmeside ser dyr ud. Har jeg råd til at købe min kjole hos jer?
Ja, det er vi ret sikre på.
Vi har kjoler til både hende på SU og til hende med den helt store løn.
Korte brudekjoler ligger fra kr. 3.200,- og opefter.
Lange brudekjoler ligger fra kr. 6.200 og opefter.

Gallakjoler og selskabskjoler ligger  fra ca. kr.  1.200,- og opefter.

Har I brudekjoler i store størrelser?

Vores størrelser går generelt fra str 32 til/med str 60. Nogle mærker laver dog kun til/med str 46, men de fleste kan fås op til str 60. Spørg os, hvis der er en kjole, du vil høre om - måske har vi den allerede i forretningen i din størrelse.
Brudekjoler fra bl.a. Justin Alexander, Sincerity, Lillian West & Sweetheart fås til store piger i plussize (op til str 60) og Curves op til str 62.

 

Giver I studierabat?
Jada. Hos Kennedys kan vi stadig huske, hvordan det er at være ung, fattig studerende. Vi kan tydeligt huske, hvor meget det betyder, at man kan spare lidt hist & her, og derfor giver vi gerne 10% rabat mod forevisning af gyldigt studiekort. Studierabatten gælder både ved køb af brudekjoler og slør, gallakjoler og selskabskjoler, men ikke ved tilretninger.
Du skal selv gøre opmærksom på, at du er studerende, og det skal gøres inden, du køber kjolen - du kan altså ikke komme tilbage efterfølgende med det og så få rabatten refunderet eller modregnet tilretningen.

Hvorfor sælger I ikke online i en webshop?
Hos Kennedys sætter vi service meget højt. Hvis vi vælger at have en webshop, har vi ingen mulighed for at yde den service, som vi er kendt for. For os er det vigtigt, at du kan se og mærke tingene, inden du køber det, så du ved, at det er det helt rigtige, og at kvaliteten er god.

Må jeg have kamera med?
Ja, det må du meget gerne. Én ting er at se sig selv i et spejl, noget helt andet er, hvordan andre ser dig - og det kan du kun se på et kamera. Det er også et dejligt minde at have senere...
Find et godt kamera frem og lad være med at stole på din mobil - mobiler tager sjældent ordentlige billeder.

Jeg kan ikke se nogen steder på hjemmesiden, at Kennedys lejer kjoler ud?
Nej, og det er fordi vi ikke gør det længere. Priserne på gallakjoler, selskabskjoler og brudekjoler er raslet nedad de senere år, og det kan derfor ikke betale sig at leje kjoler længere.
Og ofte kan du nu købe en kjole til samme pris, som du kunne leje den til for få år siden.

Hvordan opbevarer jeg min kjole indtil festen?
Du skal sørge for, at din kjole hænger et sted, hvor den er beskyttet mod fugt, lugte, røg, lys, husdyr osv. Hos Kennedys har vi et beskyttet lager, hvor vi holder øje med, at din kjole har det godt. Vi ser til den flere gange om dagen, og sørger for at nysgerrige blikke bliver holdt væk.
Dit navn og adresse hænger på kjolen, så der kan aldrig blive tvivl om, hvem kjolen tilhører.

Hvad koster det at få opbevaret sin kjole?
Når du har købt kjolen hos Kennedys, er det gratis at få den opbevaret på vores lager indtil festen - det er en del af vores service.

Hvordan får jeg min kjole tilrettet, hvornår og hvad koster det, hvis I skal gøre det?
Hos Kennedys har vi kun designere, skræddere og konstruktører ansat, og på vores private skrædderi tilbyder vi gerne at tilrette din kjole, hvis den er købt hos os. Da bryllupperne i Danmark ofte ligger i sommermånederne, har vi hele foråret og sommeren meget travlt på skrædderiet, og skal du have din brudekjole tilrettet, skal det derfor ske 3 måneder før brylluppet. Vi vil gerne lægge en masse kærlighed, omsorg og energi i din kjole, og det skal der jo være tid til.

Brudekjoler koster oftest mellem kr. 500,- og kr. 3.000,- at få tilrettet - men det afhænger af, hvad du gerne vil have syet.
Gallakjoler og selskabskjoler koster oftest mellem kr. 350,- og kr. 1.200,- at få tilrettet.
At få sat nåle i og den tid, vi bruger på det, er til gengæld ganske gratis i forbindelse med tilretningen - hvis du altså husker skoene. Husker du ikke skoene, vil det koste en skræddertime ekstra (450,-), da skrædderen så igen skal bruge en ekstra time på det, når du kommer med skoene.
Er du fiks på fingrene, er du også velkommen til at få kjolen med, så du selv kan gøre det.

Hvad skal jeg have med til tilretningen?
Når du kommer til tilretning af din kjole, er det meget vigtigt, at du har de sko med, du skal have på til festen. Hvis du ikke har skoene med, kan vi ikke lægge den op, og det vil derfor koste dig en time af skrædderens tid (kr. 450,-), da du så skal ind til endnu en tilretning. Har du derimod skoene med, skal du ikke betale for tiden, hvor skrædderen sætter nålene.
Skal du have BH på under din kjole, skal du også medbringe denne, så vi kan tilrette kjolen omkring brystet, hvis det er nødvendigt..

Hvem hjælper mig?
Når du ankommer til Kennedys, vil enten en designer, en konstruktør eller en skrædder stå klar til at hjælpe dig. Vi har kun personale indenfor "nål, tråd & pasform", og du kan derfor være sikker på, at du får den bedste vejledning i, hvad der klæder dig bedst.

Skal jeg også bestille tid, når jeg skal se på tilbehør?
Ja, det skal du. Det er personale og prøverum, vi booker til dig, og har du ikke bestilt tid, risikerer du, at der ikke er nogen til at hjælpe dig, ligesom der ikke er et prøverum ledigt, så du kan prøve slør eller andet tilbehør ved et spejl.
Du bør også være opmærksom på, at du ikke kan tage en kjole med herind, som er købt i en anden forretning. For det første dækker forsikringen det ikke, hvis der sker noget med kjolen, for det andet vil det blive lidt akavet, hvis en anden brude ser dig i en kjole, som vi ikke kan tilbyde hende.

Hvorfor skal jeg bestille tid, når jeg vil prøve kjoler?
Hos Kennedys vil vi alle gøre, hvad vi kan for, at du har det rigtig dejligt og får den bedste service, og det kan vi kun gøre, når vi har tidsbestilling.
I al den tid du er hos os, har du enten en designers eller en skrædders udelte opmærksomhed, og da der gerne skal være både en medarbejder og et prøverum ledigt til dig, når du kommer, skal du bestille tid inden.

Hvor lang tid skal jeg regne med at det tager?
Du skal regne med at det tager halvanden time at prøve brudekjoler - og en time at prøve gallakjoler og selskabskjoler. Du bør prøve en masse kjoler for at finde frem til den helt rigtige, og bruger du længere tid end det, begynder alle kjolerne at smelte sammen i din hukommelse. Har du ikke fundet din drømmekjole efter halvanden time, er det bedre, at du sover på det og får en ny tid til at prøve flere kjoler en anden dag.

Hvad skal jeg have med, når jeg er ude at prøve kjoler?
Det vil være en rigtig god idé at have et par gode sko med, som du går og står godt i. Hvis du sætter håret pænt og lægger en smule make-up, vil det blive meget lettere for dig, at forestille dig, hvordan du kommer til at se ud på den store dag.

Hvordan opbevarer jeg min kjole efter festen?
Når din fine kjole er renset eller vasket, bør du opbevare den et tørt sted i syrefri omgivelser. Det vil sige, at kjolen bør pakkes ind i syrefrit papir og lægges i en ren kasse. På denne måde bliver kjolen ikke mør af ælde - og det er samme metode ethvert museum benytter.
Hos Kennedys kan du købe en sådan kasse. Den har et fint og elegant mønster, er med et bredt satinbånd om, har en fin blonde på indersiden og indeholder det syrefri papir. Godt beskyttet i denne kasse kan kjolen så vente på at der kommer en ny anledning til at bære kjolen igen.

Jeg har set logoet på jeres hjemmeside, men hvad er AFWPI?
Bogstaverne står for Association For Wedding Professionals International. For at blive medlem af denne sammenslutning skal man vægte etik, service og professionalisme meget højt, og som de eneste i Danmark er Kennedys medlem af denne sammenslutning. Og det både for forretningen og for vores bryllupsplanlægning.

Kan andet tøj tilrettes i skrædderiet i Kennedys?
Det kan desværre ikke lade sig gøre at få tilrettet andet tøj end det, der er købt hos Kennedys.
Vi har flere gange oplevet piger, der troede, de gjorde en god handel ved at få syet en kopi efter mål i udlandet, men hver gang er det endt i tårer. Disse piger ender ofte med at skulle købe en ny kjole herhjemme, og så er det jo en knap så god handel.
Vi er autoriserede forhandlere af de anerkendte mærker, og vi vil ikke sættes i forbindelse med kopi-varer, som udover at være forfærdelig i kvalitet og syning, også er ulovlige!
Udover det har vi meget travlt hos Kennedys, og vi har derfor ikke tid til at sy andet end hvad der er købt hos os.

Jeg har fortrudt min kjole - hvad gør jeg?

Det kan jo ske - og det har vi fuld forståelse for!

Vi yder fortrydelsesret i 3 dage efter købsdatoen, og efter de 3 dage bytter vi gerne til en anden kjole i forretningen medmindre den er tilrettet eller bestilt hos leverandøren. Benytter du dig af fortrydelsesretten, skal vi have den originale kvittering inden de 3 dage er gået (den skal indgå i vores regnskab, så en kopi er ikke nok) og dit kontonummer, så vi kan føre pengene tilbage til din konto.

Fortrydelsesretten gælder udelukkende varer, der opbevares hos Kennedys, og den gælder ikke tilbuds- eller udsalgsvarer.


Jeg har et tilgodebevis/gavekort til Kennedys. Skal jeg være opmærksom på noget?
Hvis du har vundet et gavekort eller har fået udstedt et tilgodebevis hos Kennedys, skal du sørge for, at dit navn og adresse står på det. Gavekortet er personligt, og det kan hverken ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

Var det jer, der lå i Assentoft tidligere?
Ja, det var det, men vi oplevede så stor en vækst i Kennedys, som årene gik, at vi var nødt til at flytte til større lokaler, og vi forlod derfor de gamle lokaler i midten af december 2008. 
Vi var selvfølgelig kede af at skulle forlade Assentoft, men de nye lokaler i Sabro ved Aarhus er blevet enhver kvindes drøm, med 6 meter til loftet i salen, lange rækker af vidunderlige brudekjoler i Galleriet, private prøveværelser til brudene - og en stemning, vi andre elsker at bevæge os i hver eneste dag.

Hos Kennedys håber vi, at vi her har besvaret alle dine spørgsmål, men vil du gerne vide mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 86 49 52 00 eller skriv en mail til Salonen (@) Kennedys.dk