På din bryllupsdag

Oprettet d. under Tips & Tricks

På din bryllupsdag

Hvad der bare ikke må gå galt på din bryllupsdag

Husk ringene, forlover!
Det er altid en klassiker, og ét af brudens værste mareridt. Hvis du vil være sikker på, at forlover husker ringene, så køb en lille fin satinæske eller en ringpude, der er lavet til det samme - det skal han nok huske.

Pas på brudekjolen.
Du har iført dig et sæt lækkert undertøj, skoene er på og håret sat med slør og det hele. Din mor hjælper dig i brudekjolen og bagefter opdager du at en lille flig af din neglelak er gået af. Du griber neglelakken, skruer låget af… og taber flasken ned ad kjolen, så en lang stribe rød neglelak nu er tilført kjolen som en ekstra detalje.
Husk derfor at det aller-aller-allersidste, du gør, er at tage kjolen på. Efter at den er på, må du kun røre vand!

Bruden får hosteanfald under vielsen.
Tro os, det er sket før og det vil ske igen: Bruden får hosteanfald under vielsen, må nikke sit ja med tårerne strømmende ud af øjnene. Ikke et ønskescenarie for en brud. Sørg for at familien på første række har et førstehjælpskit med i form af pastiller, vand… og lommetørklæder.

Sæt kagen i skyggen.
Vielsen er vel gennemført, gæster og brudepar ankommer til receptionen i haven og bryllupskagen skal skæres for. Men fyldet er surt, marcipanroserne smeltet og kagen er skæv som tårnet i Pisa. Husk derfor at kagen skal stå på køl så længe som muligt og når den stilles op, så stil den i skyggen.

Husk traditionerne.
Bruden skal bære noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt under vielsen. Og så lige en lille rød ting. Husk at putte en mønt i skoen også, så I ikke kommer til at mangle penge i ægteskabet.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar