Mød Mediyne

Oprettet d. under Mød os

Mød Mediyne

Navn: Mediyne

 

Titel: Ungarbejder

 

Det bedste ved at arbejde hos Kennedys: "Det er nok fællesskabet. Det er fedt, at man kan komme ind og så er der kollegaer, der smiler, og så er der kunder, og jeg går lidt rundt og sørger for forretningen ser flot ud."

 

Interesser: "Jeg kan godt lide at spille guitar, og jeg kan godt lide at spille basket og fodbold.. Sådan lidt forskelligt."

 

Fortæl et funfact om dig selv: "Altså, hvis jeg skal komme på et funfact, så er det nok, at folk ikke rigtig kan finde ud af at udtale mit navn rigtigt, når de ser det - fordi det staves anderledes. Det udtales Medina, fordi et tyrkisk E lyder som et dansk A."

 

Din yndlings sang: "Jeg kan ikke rigtig komme på nogen yndlings sang, men jeg kan godt lide at lytte til Rihanna og Drake, og sådan lidt i den stil."

 

Din yndlings tradition: "Det må nok være Eid. Eid er en tradition indenfor Islam, hvor der er en dag lige efter Ramadan og en lidt senere igen. Man mødes med familien, spiser, hygger og nogle gange får man gaver, sådan lidt ligesom juleaften."

 

Dit yndlings citat?: "Der er faktisk et par stykker, men kort og godt - make your dreams come true, den kan jeg godt lide"


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar