Er du vores nye Marketingspraktikant?

Er du vores nye marketingspraktikant?

Brænder du for smukke ting, og har du lyst til at arbejde i et romantisk univers af guld, spejle og krystaller, kan denne praktikstilling være lige det, du søger.

Vores brude kommer fra hele Danmark, Norge og mange andre lande, og et par af grundene til dette er, at vi er eneforhandlere i Danmark af ”Say Yes to the Dress”-stjernen Randy Fenoli’s brudekjoler, og at vi har vundet prisen Årets Brudekjoleforretning 2018.

Du vil komme hele vejen rundt omkring markedsføring fra strategi, planer og kanaler til konkrete aktiviteter. Vi er i gang med at videreudvikle vores koncept, hvor der kommer endnu mere fokus på vores markedsføring og hvilke tiltag vi skal gennemføre – det bliver du involveret i og får lov til at sætte dit præg på.

Du vil ligeledes få mulighed for at være en del af forretningens dagligdag og møde kunderne, hvor du blandt andet kan måle effekten af indsatserne og styrke forståelsen af, hvad der betyder noget for de forskellige kundesegmenter.

Så brænder du for at få lov til at være med til at udvikle nye marketingtiltag, forstå forskellige kundesegmenter, udvikle planer, identificere de rigtige kanaler, styrke SoMe aktiviteterne og skabe fantastiske In Store oplevelser for vores kunder, er dette muligheden for dig.

Vi har høje forventninger til os selv og hinanden, vi fejrer vores succeser og hjælper hinanden til at lykkes. Vi søger en praktikant, som har lyst til at være en del af alt dette og være et fuldgyldigt medlem af et team, hvor en praktikant ikke bliver behandlet som en praktikant, men får ansvar allerede fra første dag.
Vi forventer, at du:

 • Er ambitiøs og brænder for at få lov til at arbejde med markedsføring i praksis
 • Har lyst til at arbejde med SoMe
 • Er imødekommende, social og serviceminded
 • Er udadvendt, positiv og tænker kreativt
 • Er selvstændig og engageret
 • Er god til at formulere dig på skrift
 • Er initiativrig og viser engagement i butikkens daglige drift
 • Har en forståelse og interesse for brudekjoler, mode og trends

Vi tilbyder dig:

 • En spændende praktik mulighed inden for detail og brudekjolebranchen
 • En praktikstilling med masser af spændende udfordringer og mulighed for sparring
 • Mulighed for at arbejde med markedsføring fra strategi til praksis
 • De smukkeste omgivelser
 • Mulighed for at arrangere spændende events

Praktikstillinger på 37 timer pr. uge, hvor arbejdstiden bliver aftalt og tilrettelagt, så det passer med den normale rytme i butikken. Praktikstillingen er ulønnet og et led i din uddannelse.

Vi håber, at du har lyst til at være en del af et lille, dynamisk, humoristisk og lattermildt team, hvor alle bliver hørt, og at du er god til at se det smukke i andre mennesker.

Send din ansøgning via Graduateland her med billede af dig selv.
Vi behandler ansøgninger løbende, ligesom vi afholder samtaler løbende.

Tiltrædelse i starten af 2022 efter aftale.

Om Kennedys

Brudesalonen Kennedys er en af landets ældste og mest anerkendte brudekjoleforretninger. Kennedys blev etableret i 1982 i Assentoft og har siden 2010 ligget i Sabro i udkanten af Aarhus.

Kennedys er blandt andet kendt for i 2008 at blive udvalgt som en af de første europæiske forhandlere af Disneys brudekjole kollektion ”Disney Fairy Tale Weddings” og er senest blevet udvalgt af ”Say Yes to the Dress”-stjernen Randy Fenoli som den eneste danske brudekjoleforretning, der fører hans kollektion. I 2018 fik Kennedys Nordic Bridal Awards som årets brudekjoleforretning.