Kennedys

Gallakjole fra Kennedys

Se vores store udvalg af gallakjoler her

eller ring på 86 49 52 00

gallakjoler Kennedys - gallakjoler

Når du prøver gallakjoler hos os, vil vi gøre vores bedste til, at du skal føle dig godt tilpas i din gallakjoler i vores eksklusive rammer - især i vores store, flotte prøverum, hvor der også er plads til at mor, søster eller veninde kan slå sig ned, nyde synet og give deres besyv med. Vores søde og professionelle personale vil vejlede dig gennem prøvningen med masser af gode råd undervejs og samtidig skabe en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi har gallakjoler fra de førende mærker Disney´s Fairy Tale Weddings, The Collection, Justin Alexander, La Sposa, Sincerity og White One (W1). Kennedys har et stort udvalg af gallakjoler, og her er gallakjoler for enhver smag - og i alle prislejer.

Vi har egen systue i butikken, og vores professionelle designere og skræddere assisterer og tilretter gallakjoler for dig, så den sidder perfekt på Den Store Dag. På hjemmesiden kan du se et begrænset udvalg af de gallakjoler, der findes i salonen. Vi har størrelser i gallakjoler fra 34 til 56 - og vi kan altid bestille hjem, hvis du har et ønske om en bestemt gallakjoler fra ét af vores mærker, du skal blot være opmærksom på, at det kan tage op til 4 mdr. at få en gallakjoler hjem. Vi tager forbehold for udsolgt gallakjoler. Prisleje på gallakjoler i Kenendys gallakjoler fra Disney´s Fairy Tale Weddings, The Collection, koster fra ca kr. 13.000 til omkring kr. 35.000 gallakjoler fra La Sposa koster fra ca kr. 8.000 til omkring kr. 20.000 gallakjoler fra Justin Alexander koster fra ca kr. 8.000 til omkring kr. 15.000 gallakjoler fra Sincerity koster fra ca kr. 5.000 til omkring kr. 10.000 gallakjoler fra White One (W1) koster fra ca kr. 6.000 til omkring kr. 10.000 gallakjoler i Eget Design ligger fra ca 8.000 - afhængig af design og materialer. Brudesalonen Kennedys har eksisteret siden 1982 med stort udvalg af gallakjoler og andre kjoler. Det hele startede med, at Inger Kennedy begyndte at udleje selskabskjoler og gallakjoler i ægtemandens el-forretning i Assentoft.

Det voksede til så stor en succes, at el-artiklerne helt måtte vige pladsen for gallakjoler. I 1999 overtog Inger Kennedys ”Kis Brudesalonen”, der lå få hundrede meter derfra. Anita Andersen købte salonen i april 2001, og hun fortsatte salonen med et øget fokus på gallakjoler. Salonen gennemgik en større renovering i begyndelsen af 2002, og i maj 2002 stod den nye brudesalon med gallakjoler klar. Med hjælp fra en indretningsarkitekt blev der lavet nogle rigtig flotte og eksklusive omgivelser i bløde farver, der matcher den smukke gallakjoler perfekt. Desuden blev der bygget en systue på 40 m2 med plads til både skrædderi og kontor.

Siden 2002 har salonen været i en rivende udvikling, således at Kennedys nu betragtes som Østjyllands førende brudesalon med gallakjoler og tilbehør. Endnu et kapitel i Kennedys historie skrives nu, hvor SigneMarie i april 2007 har overtaget Kennedys. Med en baggrund som bryllupsplanlægger, konditor og designer med speciale i gallakjoler og selskabstøj, er Signe Marie Jeppesen klar til at byde dig velkommen i den eksklusive salon, hvor du kan forvente lidt ud over det sædvanlige i service og udvalg af gallakjoler. Kontakt os for at høre mere om vor gallakjoler.